Tabung Tunang....;-)

Earth Hour 2014

Pada 29 Mac 2014(Sabtu) sekali lagi program Earth hour akan dijalankan. Kali ini program akan berlangsung di Jalan Padang Kota Lama, Penang. Program bermula pada pukul 6.00pm sehingga 10.30pm dan program berjalan kaki pada jam 8.30pm hingga 9.30pm

Peta pejalan kaki

Dapatkan T'shirt Earth hour, Sticker & Sijil

Klik sini untuk keterangan lanjut :- Earth Hour 2014


1st Giveaway by Dscarnia

\(^o^) Assalamualaikum. Hai (^o^)/


- klik banner untuk join-
- See more at: http://dscarnia.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-by-dscarnia.html#sthash.erl4hUlc.dpuf

Lari tinggalkan hutang RM30000.00

Siapa yang harus dipersalahkan seandainya perkara berulang kembali.


klik sini untuk keterangan lanjut :- http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/2014022003003520140220030035/Article/index_html

segmen mencari BLOGLIST&RAKAN by HANA

https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-ZsbOuxYWgkU%2FUwQmiKZt6cI%2FAAAAAAAAAXc%2FGvEbrRJDqYk%2Fs1600%2Fcats.jpg&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*

Shiseido Mask Naturgo 10ml

*JENIS-JENIS
- Naturgo Mask
- Shiseido White
- Shiseido Black

*KELEBIHAN/FUNGSI
-Alternatif paling mudah&murah utk membuang bintik2 hitam &putih pada wajah. 
-Membersih dan menanggalkan sel2 kulit mati, --Mengecilkan pori2 & mencerahkan kulit wajah.
-Membantu menghalus,menegang,melembab, menganjal dan melembutkan kulit.
-Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata(sunburn).
-Mengurangi tanda2 penuaan.
-Menyerap lebihan minyak(3x lebih b'kesan.
-Sesuai utk semua jns kulit(elakkan sapu pd akne tarikan mask akn m'buatkn ia pecah/luka)
-Kaya antioksidan dari lumpur,arang, kolagen serta sumber mineral



*CARA PENGGUNAAN
-Cuci muka,steam@wapkan dengan air panas agar pori2 terbuka.
-Gunakan jari agar lebih rata.
-Sapukan masker ke seluruh muka atau bahagian2 yang diingini elakkan dari terkena pada kening, bibir dan kawasan mata.
-Biarkan sehingga kering-Cabut/tanggalkan dari bawah ke atas.
-Bersihkan wajag dengan air sejuk agar pori2 tertutup dengan sempurna.
-Gunakan 2@3 kali seminggu.

#Baki boleh simpan dalam bekas bertutup.

HARGA:
1pcs= RM1 exc kos pos
25pcs= RM20 exc kos pos
50pcs= RM40 inc pos
100pcs= RM75 inc pos

BERMINAT:
Whatsapp : 013-6206364

Yess Boss ke Layar Silver

Hai blogger2 sekalian, harap semuanya sihat ye.....;-)
Novel yang diadaptasi dari novel semakin mendapat sambutan. Seingat DH TV1, TV2, TV3, CH 104&CH 105 pernah memaparkan drama adaptasi ni. Tak lama lagi Drama Ariana Rose akan tamat dan akan digantikan Drama yang bertajuk Yes Boss karya Areila Sahimi.

Versi Novel
Bos memang macam tukan?
Apa sahaja yang dia katakan, kita wajib jawab, "YES BOSS"

Versi Drama
Antara Barisan Para Pelakon :-
Fahrin Ahmad = Ilham
Emma Maembong = Arryana
Norlia Ghani = Opah
Iezlan Yusof = Dato' Maarof
Jasmin Hamid = Datin Rokiah
Cha Cha Maembong = Sakinah
Aishah Ilias = Mellina

"SELAMAT MENONTON"

Get Ur Zodiac

Agak-agak korang tau tak apa zodiak korang. DH zodiak tikus sebab tu DH kecik je,huhuu........;-)

Kalau sesapa nak cek zodiak korang klik je sini Get ur Zodiac pastu masukkan tarikh,bulan dan tahun korang lahir then tekan Get your Sign dah dapat jawapannya. GOOD LUCK..........;-)