Tabung Tunang....;-)

HADIAH UNTUK ANDA.....;-)

Assalammualaikum.....

Ok dengan berbesar hati dan tulus ikhlasnya DH nak bagi item dalam picture kat bawah ni free je untuk anda semua, tup-tup free gift dh smpi depan pintu xpayah bayar pape kos pos pun DH tanggung........;-)

Syarat-syarat nak menang Free gift ni cukup senang anda-anda semua cuma perlu FOLLOW DH(syarat utama) dan KOMEN(komen yg membina ye)....

Macamana nak follow,senang je.... Kat atas tu ade button "follow" click je kat situ, kalau nak komen kat bawah ni ye.......;-)

"Antara Free gift yang anda akan terima"

- Thermometer(betul ke ejaan ni)
- Sticker
- Fridge magnet(3pcs)
- Accesori telefon
- Mask
- Naturgo mask
#P/S,
-DH cukup suka guna mask ni nak2 yang warna oren tu, bila letak kat muka bau oren tenang je......;-)

JOM 'FOLLOW' & 'KOMEN'
http://diarihati04.blogspot.com


http://diarihati04.blogspot.com

14 ulasan:

  1. hye DH...suke tgk blog awk...da mcam musim luruh plak...ade daun2 berguguran...macam nak tangkap daun tue..hem tapi xmampu...hahha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai utk cik tEmah juga....jom kita tangkap sesama,hehee...
      cik tEmah jgn lupa follow DH ye kot dpt Free Gift......;-)

      Padam
  2. salam perkenalan...follw blg awak. Nice & simple...

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan juga..... Tq Afiah Akfarinah, DH ni new blogger tolong beri tunjuk ajar ye.......;-)

      Padam
    2. hehehe...jan lupa fllw blog kmi jgk...

      Padam
    3. Follow done....... DH follower yg ke-97..........;-)

      Padam
  3. Cik DH nak tanya macam mana CIK DH buat gambar kartun kuning kt tepi blog tue .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Hajar click je kat kartun tu, ti lg bnyk pilihan.
      Hrp dpt m'bantu&GOOD LUCK yunk........;-)

      Padam
    2. Pilih kartun pilihan, copy code dan paste kat HTML.........;-)

      Padam
  4. blog cik DH cantik . ada kotak music lagi. suke2. hehe

    BalasPadam